Frakt- og leveringsbetingelser

Frakt og levering
Produktene leveres til deg med Ronny Enger, Schenker eller Bring avhengig av hvor i landet du holder til og om ordren må sendes med termo eller vanlig transport. Vi har som mål å få sendt ut din bestillingen i løpet av påfølgende arbeidsdag bestillingen din er gjort. I forbindelse med helligdager og ferier kan dette avvike. Leveringstiden videre er avhengig av valg av transportmåte og hvor i landet du bor - det tar normalt sett 1 - 3 dager. 

Fraktfri grenser
Vi har følgende frakftri grenser fra 1/9-18:
Postnummer 0000-6999: 7000kr + mva med vanlig transport / 10000kr + mva med termo transport
Postnummer 7000 og over: 8000kr + mva med vanlig transport / 12000kr+ mva med termo transport
Ved sending av pakker blir det belastet frakt i forhold til Schenker sin prisliste basert på vekt og volum.

Ang. frosne varer og transporten på dette:
Vi har kun henting av frossent her tirsdager, onsdager og fredager, derfor tar det også litt ekstra tid i forhold til vanlig transport.
Hvis du ønsker utsendelse så fort og effektivt som mulig, prøv å tilpass bestillingene til dagen før vi har henting her!
Bestilling mandag - utsendelse tirsdag
Bestilling tirsdag - utsendelse onsdag
Bestilling torsdag - utsendelse fredag
Til butikkene i nærområdet rundt oss kan vi også hvis det er ønskelig sende med vanlig transport, men det er på egen risiko da vi ikke styrer leveringstidspunkt og rutene til transportøren.

Mottak og undersøkelse av bestilte varer
Ved mottak skal du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom leveransen ikke er i samsvar med ordrebekreftelsen, skal du innen neste arbeidsdag gi oss beskjed om dette.

Uavhentete bestillinger
Dersom man ikke er tilstede for å ta imot en forsendelse, og den blir returnert til oss, kan du som kunde bli ansvarlig for å dekke fraktkostnader og andre utgifter vi har hatt med å sende ut varer.