Til toppen

Varene skal betales kontant eller på forhånd hvis ikke det er gjort en kredittavtale.

Purring

Ved inngått kreditt avtale som ikke overholdes legges det til et purregebyr på 35kr

Renter
Forsinkelse rente er fra 1/7-20 på 8% 

Frakt og levering
Produktene leveres til deg med Ronny Enger, Schenker eller Bring avhengig av hvor i landet du holder til og om ordren må sendes med termo eller vanlig transport. Vi har som mål å få sendt ut din bestillingen i løpet av påfølgende arbeidsdag bestillingen din er gjort. I forbindelse med helligdager og ferier kan dette avvike. Leveringstiden videre er avhengig av valg av transportmåte og hvor i landet du bor - det tar normalt sett 1 - 3 dager. 

Fraktfri grenser
Vi har følgende frakftri grenser fra 1/4-22:
Postnummer 0000-6999: 8000kr vanlig transport / 11500kr termo transport
Postnummer 7000 og over: 9000kr vanlig transport / 13500kr termo transport

Mottak og undersøkelse av bestilte varer
Ved mottak skal du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Dersom leveransen ikke er i samsvar med ordrebekreftelsen, skal du innen neste arbeidsdag gi oss beskjed om dette.

Uavhentete bestillinger
Dersom man ikke er tilstede for å ta imot en forsendelse, og den blir returnert til oss, kan du som kunde bli ansvarlig for å dekke fraktkostnader og andre utgifter vi har hatt med å sende ut varer.

Retur
Feil bestilte varer kan som regel ikke returneres, og kun etter avtale. Sendes varen i retur uten avtale om returfrakt er det for kundens regning. 
Ved retur skal det følge med lapp der det står henvist til hvilken faktura den er kjøpt på, varenummer og grunn til retur. 
Varer som ikke er ødelagt og som returneres kan ikke være priset og må være i original emballasje. Spesial bestilte varer kan ikke returneres. 

Reklamasjon
Alle reklamasjoner må sendes til retur@febo.no med bilde, informasjon på hva som skjedd, når varen er kjøpt, artikkel nummer og butikk navn.
Ved transportskade må det noteres på fraktbrevet ved mottak.

Priser
Prisene som er oppgitt er i norske kroner og vises eksklusiv mva. Frakt kostnader legges til hvis ordren er under frakt fri grensene.
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon på varer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller kommentarer. 

Prisendringer kan skje uten forvarsel.