Til toppen

PROVIT Griseører 10pk (kart pris 8stk)

Produktnummer: 210
EAN: 7024279000076
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Provit Griseører er et 100% naturlig tygg til hunden. Griseørene er lufttørket, uten noen form for tilsetningsstoffer. Provit Griseører er produsert i Norge, fra norske råvarer og er et 100% rent naturprodukt. Dette er et naturlig alternativ til behandlede tyggebein. Høy kvalitet på råvarer gir god smakelighet, derfor er dette et populært tygg til hunden. Griseører har kun 8% fett og kan derfor gis til hunden som ekstra kos, med god samvittighet.

Ved å gi hunden din tygg jevnlig kan du forebygge dannelse av plakk og tannstein, og dermed bidra til bedre munn og tannhelse hos hunden. Tygging er også en ro fremmende og stressreduserende aktivitet for hunden. 

Gis til hunden som kos, belønning, snack, tygg og tannpleie.

Produktet er egnet til alle hunder, uansett alder og størrelse. Hunden bør ikke få mer enn ett øre pr. dag.
Bør ikke gis til hunder som sluker uten å tygge. Bør alltid gis under tilsyn.  

SAMMENSETNING: 
Lufttørkede griseører fra norsk gris

NÆRINGSINNHOLD: 
Protein 72%, fett 8%, 

HOLDBARHET:
Se datostempling på posen.

Om Provit: Provit er et kvalitetsfôr som kan bidra til bedre helse for hunden din. Fôret er produsert av overskuddet fra norske kjøttråvarer, ved å velge Provit bidrar du dermed også i kampen mot matsvinn. 
Du kan med trygghet og god samvittighet gi hunden din Provit. 

Griseører Premium 100stk (Pk pris)

PB210058
Produktnummer: PB210058
Lagerbeholdning:  

Okseører M/Muskel 100stk (Pk pris)

PB210079
Produktnummer: PB210079
Lagerbeholdning:  

PROVIT Grisehaler 150stk (kart pris)

213
Produktnummer: 213
Lagerbeholdning:  

PROVIT Grisehaler 5pk (kart pris 20stk)

251
Produktnummer: 251
Lagerbeholdning:  

PROVIT Griseører 150stk (kart pris) A Kvalitet

212
Produktnummer: 212
Lagerbeholdning:  

PROVIT Purkeører Store 100stk (kart pris)

203
Produktnummer: 203
Lagerbeholdning:  

PROVIT Strimla Griseører 150g (kart pris 30stk)

253
Produktnummer: 253
Lagerbeholdning: