Til toppen

Mineralsalt Sera 2,5kg 3403

Produktnummer: S3403
EAN: 4001942034036
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sera Mineralsalt - Helverdige mineraler i en komplett pakke

•  Forbedrer reproduksjonsevnen
•  Styrker immunforsvaret
•  For perfekt størrelse og et sterkt skjelett

I akvariet er de essensielle mineralene ofte mangelvare. Fiskene inntar ikke noen av disse viktige stoffene med maten, men direkte via vannet.
Enten kildevannet allerede har lite med mineraler (spesielt osmosevann) eller om det er en tett eller spesielt krevende bestand (som planter, virvelløse dyr og mikroorganismer - de konsumerer også) dermed forbruker de opp de ettertraktede ressursene når viktige stoffer mangler, og det oppstår farlige mangelsymptomer.

Det utmerkede vannløselige sera-mineralsaltet gir spesielt alle viktige sporstoffer så vel som verdifullt kalsium, magnesium og kalium i sin rene form uten skadelige tilsetningsstoffer.

Tips:
På grunn av sin KH-nøytrale oppførsel (bare GH økes lett, KH økes ikke i det hele tatt), kan sera mineral salt også brukes i akvarier med mykt vann uten problemer (f.eks. akvarier med discus). Ikke minst som beskyttelse mot den fryktede "hull-i-hodet" sykdommen.

Anbefalt dosering
Dryss 5 g (en teskje) sera mineralsalt i 100 l vann en gang i uken. Hvis det er et høyt mineralbehov, kan doseringen økes tilsvarende. En enkel dosering øker GH med et gjennomsnitt på 1,3 ° dGH. KH forblir uendret.

2,5kg til 50000l vann