Til toppen

Sera Salt Til Saltvann 3,9Kg / 120l

Produktnummer: S5440
EAN: 4001942054409
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Marinsalt for R / O og vann fra springen

På grunn av den utmerkede homogeniteten og jevn kornstørrelse, oppløses sera marinsalt raskt og uten rester i krystallklart havvann. Det gir naturlige GH- og KH-nivåer, og inneholder rikelig med kalsium og magnesium i biologisk korrekte mengder.

PH-verdien vil være nøyaktig og pålitelig i riktig område på grunn av det naturlige buffersystemet i sera marinsalt. På grunn av en spesiell prosess inneholder sera marinsalt sporstoffer på en måte som holder dem permanent i løsning og dermed holder dem tilgjengelige i lang tid.

Sera marinsalt inneholder ikke stoffer som kunstig stimulerer proteinskimmeraktivitet. Det er nitrat, silikat og fosfatfritt.

Anbefalt dosering:
Oppløs i avklorert vann fra springen eller vann renset ved omvendt osmose [4.4 oz./US gal. (33 g / l)]. Saltet kan brukes i akvariet umiddelbart etter kort lufting og kraftig omrøring. Bruk et hydrometer (tetthetsmåler), refraktometer eller konduktivitetsmåler for å justere tettheten (1.022 - 1.024 eller 48 - 52 mS / cm). Unngå tetthetsvariasjoner under vannskift og ikke tilbered konsentrerte løsninger. Oppløs aldri havsalt direkte i akvariet, men i en egnet plastbeholder! Anbefalt vannbytte 5-10% per uke for best resultat. Bruk sera aquatan for å fjerne klorforbindelser fra tappevannet som brukes til tilberedning, og regelmessig sera marin biorefleklar for å forbedre miljøet.