Til toppen

Transportbur Variocage Single SL 76-103x55,5x65cm

Produktnummer: 00363M
EAN: 7350069120007
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Lurer du på hvilket bur som passer din bil?  ,Trykk her  ,(ekstern lenke)

Variocage Single SL
Et trygt og veldig praktisk transportbur eller hundekasse, som også gir plass til annen bagasje samtidig som du holder kjæledyret ditt trygt. Kan enkelt justeres for å passe dybden på bagasjerommet. Velg enkeltburet hvis du trenger en del av bagasjerommet til andre ting.

For den trafikkbevisste hundeeieren som ønsker det sikreste hundeburet/kassen for kjøretøytransport, tilbyr vi VarioCage. Krasjtestet ved uavhengige RISE, Forskningsinstituttet i Sverige i Borås med testmetoden SPCT, Safe Pet Crate Test. I en ulykke komprimeres VarioCage på en kontrollert måte langs kjøretøyets krøllesone, og beskytter både kjæledyr og passasjerer mot økt risiko for skade. Buret/kassen er utstyrt med evakueringsluke dersom dørene blokkeres ved en ulykke. Denne modellen er 650 mm høy, noe som gir en innvendig høyde på 630 mm, egnet for hunder med manke 60 cm. Buret/kassen er justerbar i dybden.
Slitasjeutsatte deler som dører og gulv behandles mot korrosjon. Døren er utstyrt med sikkerhetslåser og gasshydrauliske bevegelsesfjærer for bedre kontroll av døren. Dørhåndtakene kan også brukes som oppbevaringslommer. VarioCage er designet og produsert i Sverige av MIM Construction AB.

Produktdata:
Artikkelnr. 00363
Produkttype: Variocage
Dybde (min - maks) 760 - 1030 mm
Bredde 555 mm
Høyde 650 mm
Vekt 17 kg
Pakkens mål og vekt 680 x 610 x 280 mm / 23 kg

Produktark:  ,trykk her  ,(Ekstern lenke)
Monteringsanvisning:  ,trykk her  ,(Ekstern lenke)