Til toppen

Lishinu 3 Bungee M Sort

Produktnummer: LI00207
EAN: 3830061191297
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Noen hunder er litt vanskeligere å håndtere enn andre. Men ikke bekymre deg! Her på Lishinu har vi utviklet et bånd laget spesielt for sterkere hunder som har en tendens til å trekke mye. Når hunden din trekker, absorberer "bungee"-forlengelsen den første energien og myker opp reaksjonen samtidig som den beholder alle fordelene til den originale Lishinu. Å ha full kontroll over hunden din vil være som en tur i parken?

INNOVASJONSPRISVINNENDE HUNDEBÅND. Dette er VERDENS 1. ST INTELLIGENTE, HÅNDFRI, UTTREKKBARE HUNDEBÅND. Utskiftbart deksel for et personlig utseende og følelse.
RASK PÅ/AV-REM – Kom til moroa, raskere! Lishinu går av og på armen raskt og enkelt, for å maksimere kvalitetstid med din pelskledde venn. Hvil armen på Lishinu og trekk det lettglide beltet gjennom kroken. Og i en nødssituasjon er det bare å trekke i sikkerhetsbeltet for å fjerne hele apparatet.
KOMPAKT. STERK. VARIG. Laget av sterk og slitesterk plast, motstår Lishinu daglig slitasje for å øke Lishinus ekstra lange forventede levetid. Hele låsemekanismen er laserskåret fra metallplater av høy kvalitet. Bruken av kompakte og lette materialer skaper et friskt utseende og maksimal brukerglede.
AKTIV SPORTBÅND – Jogg, løp, gå på fottur, gå stavgang, hold deg i full aktivitet med Lishinu håndfri bånd. Det har aldri vært så enkelt, kult og enkelt. Lishinu sportsbånd kombinerer også sikkerhet og funksjon med høyreflekterende tråd spesielt designet for å forbedre sikten om natten. På denne måten er du og hunden din tryggere/synligere selv når dere går ut i mørket.
AUTOLÅSEMEKANISME OG TRENINGSLÅSELYD – Med Lishinus intelligente autolåsmekanisme er det veldig enkelt å kontrollere hunden din med de enkleste, naturlige bevegelsene i kroppen din. Og det er mer...Når mekanismen låser seg selv, begynner mange hunder å assosiere "låselyden" med en "IKKE"-instruksjon, og skaper en treningsatferd. Enkelt, effektivt og uanstrengt!
SIKKERHET FØRST – Vi sørget for at det innovative håndfrie båndet vårt er trygt. Når du har den på håndleddet, er det veldig enkelt å fjerne den i nødstilfeller – bare trekk i den røde sikkerhetslappen og den løsnes på et brøkdel av et sekund.
Laget i EU, designet i Italia, kan sendes fra EU for EU-kunder, uten ekstra kostnader

Lishinu Cover Orig.-Hvit

LILCO01W0
Produktnummer: LILCO01W0
Lagerbeholdning:  

Lishinu Cover Orig.-Neon Grønn

LILCO01NG
Produktnummer: LILCO01NG
Lagerbeholdning:  

Lishinu 3 Bungee L Sort

LI00216
Produktnummer: LI00216
Lagerbeholdning:  

Lishinu 3 Orginal XS Sort

LI00171
Produktnummer: LI00171
Lagerbeholdning: